Løb - St. Lyngby IF

Velkommen til
ST. LYNGBY IF
Gå til indhold

Hoved menu:

Løb

LØB

Begynderløb
Mandage kl. 18:30 - 19:30 (Periode: 2. marts 2019 – 29. juni 2019
 
Begynderløb er for dig der gerne vil i gang med at løbe, men måske har svært ved at komme afsted selv og har brug for hjælp til at planlægge din løbetræning. På dette hold handler det ikke om antallet af km eller hastighed. På begynderløb bygger vi stille og roligt løbeformen op. På holdet er der struktureret, varieret, motiverende træning og en træningsmængde alle kan være med på. Intervallerne er kortvarige og stiger stille og roligt i intensitet.

Vi træner løbeteknik, og har samtidig fokus på at komme i gang med at løbe uden skader.
Du behøver ikke særlige forudsætninger eller kendskab til løb for at være med på dette hold.  Målet er, at alle kommer trygt og godt i gang med løb og motion
 
Begynderløb i St. Lyngby Løbeklub er for dig, der savner at komme godt i gang med løbetræningen, fastholde motivationen og have nogle at dele dine oplevelser med og mødes med til en løbetur.

Løbehold, øvet
Torsdage kl. 18:15 – 19:15 (5. marts 2019 – 2. juli 2019)

Dette løbehold er for løbere, der kan løbe 5 km og opefter. Holdet træner i grupper, hvor målsætningerne kan være alt fra 5 km til Marathon distancen.
Der trænes på dette hold stadig løbeteknik, der køres på med tempo og udholdenhed, gennem forskellige øvelser, intervaller og træningsformer.
Det er en forudsætning du er godt i gang med løbetræningen, og måske gerne vil forbedre dig og ikke mindst mødes og dele træningen med en masse gode løbevenner.
 
Der vil på dette hold altid være en at løbe med, dele og opnå målsætninger med.
 
 
 
 
Søg
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu