Nyheder - St. Lyngby IF

Velkommen til
ST. LYNGBY IF
Gå til indhold

Hoved menu:

Nyheder

Gymnastik 2017/2018

- det er tid til at planlægge efterårsaktiviteter i familien!
Tilmelding & betaling foretages på http://www.stlyngbyif.dk/tilmelding.html

Vi starter sæsonen den 4. september 2017.

Traditionen tro slutter vi sæsonen af med et brag af en opvisning. Så sæt allerede nu kryds i kalenderen søndag den 8. april 2018.

Nyheder:

STREET – Et helt nyt ultimativt dansetilbud til unge og voksne fra 7. klasse og op. Kom og få en svedig dansetime med vores spritnye træner Cecilie Nørgaard Larsen.


Yoga – Vi er stolte over at byde to erfarne yogainstruktører Tupaarnaq og Adam Kopeck velkommen som trænere. NB: holdet afvikles i fællesrummet på skolen og ikke i hallen.

Spring 2 og konkurrencehold - Vores store gymnaster på Spring 2 er blevet så dygtige, at vi nu kan tilbyde et konkurrencehold. Ida Schaldemose tager sig konkurrenceholdet om onsdagen. Karen Tommerup tager sig af den ordinære træning om tirsdagen. Holdet planlægger en tur til Italien i sommeren 2018.

Mini Kids & Show Kids – vores unge trænere Therese og Emma fortsætter med at danse med de mindste, mens Cecilie Nørgaard Larsen overtager Showkidz for 4.-6. klasse efter Tine Langendorff.

Spirerne og Badutspring – vi byder velkommen til vores unge springtrænere Nana Schaldemose og Maria Bonde på Spirerne. På badutspring vil Emma Hvarre og Sandra Jensen undervise og lege med de små.
NYT! Løbehold...

 
Gymnastiksæson 2016/17 sluttede med en fest
 Den 2. april 2017 sluttede gymnastikafdelingen sæsonen af med en fest af en opvisning i hallen. Med hele 290 solgte programmer, 10 hold på gulvet, lotteri med flotte sponserede gaver, uddeling af 5 og 10 års medaljer samt professionel DJ med lys, lyd og konfetti, blev det en minderig eftermiddag for alle.


Gymnastikfestival i Italien
I sommeren 2016 var foreningens store springhold på gymnastikfestival i Italien Festival del Sole i Riccione. Turen var bla støttet af hovedforeningen, vennerne og Nordeafonden.
Turen var en stor succes, og holdet planlægger at skulle afsted igen i 2018.

(åbner i nyt vindue)
 
gixmo.dk
Søg
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu