Praktisk Info - St. Lyngby IF

Velkommen til
ST. LYNGBY IF
Gå til indhold

Hoved menu:

Praktisk Info

 
Ingen træning i ferier og helligdage
Med mindre andet meldes ud af jeres trænere, er der ikke træning i de ferier og helligdage, som Kornmarkskolen afholder. I skoleåret 2020/21 drejer det sig om:

Efterårsferie 10/10 - 18/10
Juleferie 19/12-20 - 3/1-21
Vinterferie 13/2 - 21/2
Påskeferie 27/3 - 5/4
St. Bededag 30/4
Kr. Himmelfart 13/5-14/5
2. Pinsedag 24/5
Sommerferie 26/6

Påklædning børn/unge
Det er et krav, at gymnasterne bruger gymnastiksko med tynde såler eller bare tæer. Indendørs håndbold/fodbold sko og sokker uden skridsikker belægning må ikke anvendes pga. egen og trænernes sikkerhed og udbyttet af undervisningen.

Gymnasterne skal have stramtsiddende overdele, der ikke falder op når man springer. Til de lidt større piger anbefales sportsbh eller lign.
Lang hår skal opsættes.

Opvisningstøj
Der udleveres opvisningstøj til låns, når børneholdene opviser.

Betalingsregler
Inden deltagelse på holdene tilmeldes deltageren og kontingent betales. Såfremt man inden 1/10 framelder sig holdet til bestyrelsen, vil man efter anmodning få tilbagebetalt det fulde beløb. Ved en senere udmelding tilbagebetales kontingentet ikke.
 
Nye medlemmer efter sæsonstart: Der betales fuld kontingent ved tilmelding inden jul og halvt kontingent efter jul. Tilbagebetaling kan ske ved framelding senest 3 uger fra tilmeldingen.


Vigtig information om brug af fotos:
Ved tilmelding til et hold hos St. Lyngby Gymnastik, giver du samtidig tilladelse til at der må tages billeder af dig/dit barn/dine børn for at vise foreningens aktiviteter. Billederne kan være af enkeltpersoner eller af hold, og kan vises på www.stlyngbyif.dk, på St. Lyngby Gymnastiks og Lille Lyngby Lokalområdes facebookside eller i lokalavisen. Ønsker du ikke at give tilladelse til offentliggørelse af billederne eller ønsker du at tilbagekalde tilladelsen, kan du sende oplysninger herom med navn og hold til formandens mailadresse:
tine.langendorff@hp.dk
 
Søg
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu