Artikler 2017-2018 - St. Lyngby IF

Gå til indhold

Artikler 2017-2018

FODBOLD > Artikel arkiv
Flotte resultater af vores dygtige U11 og U14 drenge
U11 holdet vandt deres pulje i B-rækken ved indendørsstævnet i Jægerspris
d. 5. marts 2017
U14 vandt DGI´s landsmesterskab i Fredericia
d. 25.-26. febr. 2017
og gentog succes´en
ved at vinde DBU´s sjællandsmesterskab i Roskilde d. 4. marts 2017.
Tryk på billederne for at se dem større
______________________________________________________________________________________
Nyt trænerteam i St. Lyngby IF, Seniorfodbold.

Det er med glæde og stolthed at St. Lyngby IF fodboldafdeling kan sætte navn på den nye seniortræner.
Den. 01-02  får Peter Hansen ansvaret for herreseniortræningen.
Peter er 39 år, bor i Kregme med sin hustru og Deres 2 børn.
Peters aktive karriere startede i St. Lyngby IF hvor han efterhånden har spillet næsten 200 kampe på klubbens 1. hold.
I de tidlige senior år forfulgte Peter drømmen om at prøve sig selv af på højt niveau. Hvilket indbragte ham mange divisionskampe, bl.a. i Birkerød i landets næstbedste række.

Fodboldformand Morten Meldgaard udtaler, at han på klubbens vegne glæder sig til det fremtidige samarbejde. Peter kender klubbens dna og kan være med til løfte klub og spillere i den fortsatte udvikling.
Som holdleder/general manager, fortsætter klub ikonet Jan Ib Jensen. Derudover arbejdes der i kulissen med at få lukket aftaler med assistenter og hjælpere.
Første træning bliver afviklet lørdag d. 4. februar kl. 12.00 med efterfølgende spillermøde. Herefter trænes der tirsdag og torsdag fra kl. 19.00 på klubbens anlæg. Alle spillere, "nye som gamle" samt øvrige nysgerrige er velkomne.

p.b.v.
Morten Meldgaard, Formand 61386020
Anders M. Jensen, Senior rådgiver 23438633

______________________________________________________________________________

BABYFODBOLD
Hver søndag klokken 09.30 mødes St. Lyngby Dreamteam i Loppehallen på Skolevej i Store Lyngby udenfor Hillerød til en omgang frisk fodboldtræning. Men inden man lægger vejen forbi, må man se i øjnene, at det hverken er Messi eller Ronaldo, der suser rundt i hallen. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Deltagerne er nemlig årgang 2012 til 2015, men glæden er fuldt på højde med de professionelle stjerners begejstring for fodbold.
Første gang bestyrelsesmedlem i St. Lyngby IF, Ole Jensen, inviterede til babyfodbold dukkede der 11 børn med deres forældre op. Denne søndag - den anden udgave - kom der dobbelt så mange.
- Jeg havde googlet »babyfodbold« og opdagede, at Kastrup Boldklub havde det på programmet. Så en dag kørte jeg derud for at lure nogle tricks af, for der er jo ingen grund til, at jeg opfinder den dybe tallerken en gang til, og man kan jo altid lære af andres erfaringer, fortæller Ole Jensen.
Han lærte blandt andet, at det ikke var en god idé at lægge træningen på en hverdag mellem klokken 17 og 18.
- Det gik slet ikke, for både børn og voksne var for trætte, så vi besluttede os for at lægge træningen søndag klokken 09.30 til 11.15, og det er tilsyneladende en succes, siger Ole Jensen.
Han har kapret en håndfuld fra klubbens talentfulde U14-hold i Mesterrækken til at være hjælpetrænere, og blandt dem er 13-årig Lasse.
- Allerede første gang gik det rigtig godt, og det er sjovt at se så mange nye ansigter i klubben. Det er dejligt at træne andre, og jeg kunne godt tænke mig måske selv at blive træner engang i fremtiden, fortæller Lasse.
At der netop dukker nye ansigter op i klubben, glæder Ole Jensen.

- Det er også en af ideerne med det. Dette initiativ skal ikke ses som en fødekæde til superligaen, men som fødekæden til vores egen klub, både spillere og ledere. Allerede de to første gange er der dukket mange op, jeg aldrig har set før. Nogle kender dog hinanden i forvejen fra dagplejen eller børnehaven, og det er rart at se hinanden i en anden sammenhæng, forklarer Ole Jensen.
Deltagerne mødes klokken 09.30, hvor der er fri leg en halv times tid. Så samles børn og forældre, og træningen starter med cirka fem forskellige øvelser med fokus på bevægelse, motorik og boldøveler. Trænere og hjælpetrænere viser øvelserne, og forældrene er velkomne til at deltage.
- Og hvis det hele går op i hat og briller, så er det bare i orden. Vi skal have det sjovt, og vi takker af med saftevand og frugt. Det vil selvfølgelig være rart, hvis det hele giver nye medlemmer, men om det bliver til fodbold, håndbold eller noget andet, er fuldstændig underordnet, siger Ole Jensen.

På banen bliver der gået til vaflerne.
Der gives high-fives, sutten får et par omdrejninger, og latteren fylder Loppehallen, mens boldene får et ordentligt los. Både piger og drenge tumler rundt, en enkelt i en klædelig fodboldtrøje med »Fly Emirates« på brystet, mens snart tre-årige Sophia i den anden ende af hallen viser forbløffende boldbehandling med et kæmpe smil.

Babyfodbolden fortsætter til slutningen af april. Det er bare at møde op til en fornøjelig søndag formiddag.
BABYFODBOLD
U-5
Årgang 2012/13/14/15
St. Lyngby Dreamteam

(Pdf dokument..)

______________________________________________________________________________Af: Daniel Longholm

I anledningen af at sponsoratet af nyt spillertøj til St. Lyngby IF’s senior 1. hold, mødte vi de to sponsorer, Vognmand Elith Andersen St. Lyngby Kran og Container og direktør for Trappemanden samt formand for St. Lyngby IF’s Venner, Jens Wegener Hansen, på en smuk dag, hvor Store Lyngby slog FC Dunav 6-1, til en snak om Store Lyngby If og foreningslivet omkring.

Begge to er de barnefødt i området, og de har fra helt unge af slået deres idrætslige folder i klubben, fra miniput til veteran.  Så valget af støtten til herre senior kommer ikke af ingenting. ”Jeg har da haft henvendelse fra andre naboklubber, men jeg er ikke i tvivl om, at det skulle være her. Det falder helt naturligt.”, siger Elith Andersen om valget af at sponsorere netop Store Lyngby IF. Og netop naturligheden bag valget bakker Jens Wegener op, ”Vi støtter et godt formål, og det er derfor vi gør det. Det handler ikke om selve reklamen, men om det vi kan gøre for klubben. ” Ud over at være stolte sponsorer af fodboldholdet og aktive medlemmer af foreningslivet står Jens Wegener Hansen og Elith Andersen som en del af St. Lyngby IF’s Venner også for afholdelsen af det årlige loppemarked, hvor der hvert år kommer ca. 3.000 besøgende.

Det er klart, at for Jens Wegener Hansen og Elith Andersen er St. Lyngby IF ikke hvilken som helst klub. De fremhæver begge sammenholdet som noget helt særligt i Store Lyngby IF. Her bliver også de frivillige omkring foreningslivet nævnt som en afgørende faktor, for at St. Lyngby IF er den klub, som den er. Fællesskabet er med til, at der bliver passet lidt på hinanden, og at medlemmer bliver gennem mange år. St. Lyngby IF er ikke kun fodboldboldklub og idrætsforening. Store Lyngby IF er en institution for sammenhold, loyalitet og frivillig indsats.


Opdateret 19.01.2022
Tilbage til indhold