Trænere - St. Lyngby IF

Gå til indhold

Trænere

LØB
Trænere

Christina Krath
Kontakt:
Tlf. 2619 7959 eller 3110 5484

Jeg er tidligere konkurrence svømmer og har undervist børn, unge og talenthold.

Jeg er udannet DGI Løbetræner.

I 2017 startede jeg selv op med at løbe i Løbeklubben, og det hjalp mig med at komme i gang. Jeg startede på begynderhold med en målsætning om at skulle kunne løbe 5 km uden pause. Gennem træningen og fællesskabet fandt jeg motivationen.

Jeg har selv taget turen fra at have svært ved at komme i gang selv med at løbe, til at opleve glæden ved at løbe. Ved selv at have oplevet succes, giver det mig lysten, til at videregive viden og motivation til andre, for at kunne opnå glæde og resultater. Det giver mig glæde at se andre opnå deres mål og bryde deres grænser. Jeg holder meget af at komme i løbeklubben og den stemning er der til træningerne.

Jeg deltog i 2018 i mit første halv Marathon, i 2021 løb jeg mit første Marathon og derudover deltager jeg i Triatlons.

Jeanette Frandsen
Kontakt:
Tlf. 2575 1972

Jeg er 38 år og har været motionsløber on/off siden jeg var 19 år. I de første år indfriede jeg målene at gennemføre 5 og 10 km løb, og gik med en lille drøm at gennemføre et halv Marathon, men fandt aldrig troen på og motivationen til, at det kunne blive en realitet.
Jeg blev medlem af STLIF Løb i 2018. Efter jeg kom med i dette løbefællesskab, er det for første gang lykkedes mig at forbedre mit løb – efter mange år i løbeskoene. Jeg har forbedret min tid på 5- og 10km og gennemførte mit første halv Marathon i 2019.
I STLIF Løb har vi et stærkt fællesskab, hvor vi motiverer og støtter hinanden, uanset hvad målet er, og min glæde ved løb er kun vokset, efter jeg er kommet med i STLIF Løb.
Jeg håber jeg kan videregive m in glæde og motivation til løb. Løb er for alle og ingen mål er for store eller små.


counts.gixmo.dk
Opdateret 19.01.2022
Tilbage til indhold