Løb

Kom stærkt i gang med dit løb!
St. Lyngby IF Løb er en del af St. Lyngby IF Gymnastik, og er for alle som gerne vil være med i et løbefællesskab.
St. Lyngby IF Løb er et aktivt og socialt fællesskab med plads til alle. Vi tilbyder træningshold med uddannet løbetræner og mulighed for selvarrangeret fællestræning via vores aktive facebookgruppe.

Visionen med St. Lyngby IF Løb er at få motiveret så mange som muligt til at dyrke motion, styrke sundheden og det sociale fællesskab i lokalsamfundet samt selvfølgelig dygtiggøre løberne. Lige nu tilbyder vi tre hold, som man kan læse mere om under Løb.

Vi deltager ofte i motionsløb rundt omkring i landet, og vi har løbere på mange forskellige niveauer, lige fra dem som løber deres første 5 km til seriøse Marathon løbere. Vi løber i området nær St. Lyngby, Arresø, Lille Lyngby og Meløse.
Udover løb tilbydes der også styrketræning i forbindelse med løbetræningen.

Begynderløb

Torsdag kl. 18.00 – 19.00

5-10 km hold

Torsdag kl. 18.00 – 19.00

10 km+ hold

Torsdag kl. 19.00 – 20.00

Løbetrænere

Christina Krath

Kontakt: Christina.krath@mail.dk

Tlf. 26197959 eller 31105484

Jeanette Frandsen

Kontakt: Frandsen1982@gmail.com

Tlf. 25751972

Begynderløb / Kom godt i gang, torsdag kl. 18.00 – 19.00

Begynderløb er for dig der gerne vil i gang med at løbe, men måske har svært ved at komme afsted selv og har brug for hjælp til at planlægge din løbetræning. På dette hold handler det ikke om antallet af km eller hastighed. På begynderløb bygger vi stille og roligt løbeformen op. På holdet er der struktureret, varieret, motiverende træning og en træningsmængde alle kan være med på. Intervallerne er kortvarige og stiger stille og roligt i intensitet.

Vi træner løbeteknik, og har samtidig fokus på at komme i gang med at løbe uden skader.
Du behøver ikke særlige forudsætninger eller kendskab til løb for at være med på dette hold. Målet er, at alle kommer trygt og godt i gang med løb og motion.
Begynderløb i St. Lyngby IF Løb er for dig, der gerne vil i gang med løbetræning, fastholde motivationen og have nogle at dele dine oplevelser med og måske mødes med til en løbetur.
Løbetræningen er udendørs og gennemføres uanset vind og vejr.
Medbring gode løbesko, tøj efter vejret og godt humør.

Udover torsdagstræningen vil du modtage en træningsplan med 3x træning om ugen.

Begynderløb primære mål er at I som løbere oplever succes med jeres beslutning om at være en del at af St. Lyngby IF Løbs fællesskab og hjælpe jer som løberne til at finde motivationen til løbet.

Træner: Jeanette Frandsen
Periode: 01. november 2021 – 30. juni 2022.
Pris: 600 kr

5-10 km, torsdag kl. 18.00 – 19.00


5-10 km hold er for løbere, der kan løbe 5 km og gerne vil forbedre udholdenhed og tempo gennem struktureret og varieret træning, der indeholder løbeteknik, tempo og udholdenhed gennem forskellige øvelser, intervaller og træningsformer.
Kom med på vores seje torsdagshold, hvor vi efter en grundig opvarmning, træner løbeteknik, arbejder med fartfornemmelser og intervaller der stiger i tempo og intensitet. På holdet er der rig mulighed for at finde nogle at løbe sammen med, så løbeturen ikke bliver kedelig, samtidig med at kunne dele og opnå målsætninger med andre løbere.

Løbetræningen er udendørs og gennemføres uanset vind og vejr.
Medbring gode løbesko, tøj efter vejret og godt humør.

Udover torsdagstræningen vil du modtage en træningsplan med 3x træning om ugen.

Holdet henvender sig til løbere, der gerne vil forbedre deres 5 km og 10 km tider.
Træner: Christina Krath
Periode: 01. november 2021 – 30. juni 2022.
Pris: 600 kr.

10 km+, torsdag kl. 19.00 – 20.00


Dette løbehold er for løbere, der kan løbe 10 km og opefter.

Der trænes på dette hold stadig løbeteknik, der køres på med hurtige tempointervaller og udholdenhed, gennem forskellige øvelser, intervaller og træningsformer.

Det er en forudsætning du er godt i gang med løbetræningen, og gerne vil forbedre dig og ikke mindst mødes og dele træningen med en masse gode løbevenner.
Træningen er struktureret og så vidt muligt tilpasses målsætningen/målsætningerne på holdet.

Periode: 01. november 2021 – 30. juni 2022.
Pris: 600 kr.

Christina Krath

Jeg er tidligere konkurrence svømmer og har undervist børn, unge og talenthold.

Jeg er udannet DGI Løbetræner.

I 2017 startede jeg selv op med at løbe i Løbeklubben, og det hjalp mig med at komme i gang. Jeg startede på begynderhold med en målsætning om at skulle kunne løbe 5 km uden pause. Gennem træningen og fællesskabet fandt jeg motivationen.

Jeg har selv taget turen fra at have svært ved at komme i gang selv med at løbe, til at opleve glæden ved at løbe. Ved selv at have oplevet succes, giver det mig lysten, til at videregive viden og motivation til andre, for at kunne opnå glæde og resultater. Det giver mig glæde at se andre opnå deres mål og bryde deres grænser. Jeg holder meget af at komme i løbeklubben og den stemning er der til træningerne.

Jeg deltog i 2018 i mit første halv Marathon, i 2021 løb jeg mit første Marathon og derudover deltager jeg i Triatlons.

Jeanette Frandsen

Jeg er 38 år og har været motionsløber on/off siden jeg var 19 år. I de første år indfriede jeg målene at gennemføre 5 og 10 km løb, og gik med en lille drøm at gennemføre et halv Marathon, men fandt aldrig troen på og motivationen til, at det kunne blive en realitet.
Jeg blev medlem af STLIF Løb i 2018. Efter jeg kom med i dette løbefællesskab, er det for første gang lykkedes mig at forbedre mit løb – efter mange år i løbeskoene. Jeg har forbedret min tid på 5- og 10km og gennemførte mit første halv Marathon i 2019.
I STLIF Løb har vi et stærkt fællesskab, hvor vi motiverer og støtter hinanden, uanset hvad målet er, og min glæde ved løb er kun vokset, efter jeg er kommet med i STLIF Løb.
Jeg håber jeg kan videregive m in glæde og motivation til løb. Løb er for alle og ingen mål er for store eller små.